Δωρεάν Workshop: Self as Self & Self as Teacher

Δωρεάν Workshop: Self as Self & Self as Teacher

Η Yarn σε συνεργασία με τον Γιάννη Φλιάτη έχει την χαρά να σας παρουσιάσει το ΔΩΡΕΑΝ για όλους webinar “Self as Self & Self as Teacher”.

Η 𝚈𝚊𝚛𝚗 σε συνεργασία με τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή Γιάννη Φλιάτη έχει την χαρά να σας παρουσιάσει το ΔΩΡΕΑΝ για όλους workshop 𝚂𝚎𝚕𝚏 𝚊𝚜 𝚂𝚎𝚕𝚏 & 𝚂𝚎𝚕𝚏 𝚊𝚜 𝚃𝚎𝚊𝚌𝚑𝚎𝚛 αυτό το Σάββατο 17/9/2022 στη 13:00.
📢 Το webinar θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους 100 πρώτους.
Στη διάρκεια του εργαστηρίου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
🔸Οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματα μας στην επαγγελματική μας καριέρα
🔸Πως επηρεάζονται οι αποφάσεις και οι σχέσεις μας
🔸Η έννοια του Self as Self & Self as Teacher
🔸Η Διαχείριση Άγχους: Είναι οι καταστάσεις όπως τις βλέπουμε ή οι καταστάσεις επηρεάζονται από την προσωπική μας αντίληψη;
🔸Η έννοια του People Pleasing
🔸Τεχνικές Επίλυσης Προβλημάτων
Αφορμή για την διεξαγωγή του workshop είναι να γνωρίσουν όλοι οι καθηγητές την παροχή Selfcare & Mindfulness Workshops της Yarn.

Λίγα λόγια για τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή Γιάννη Φλιάτη.

Ο Γιάννης Φλιάτης είναι Ψυχολόγος – Γνωστικός Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής. Αποφοίτησε ως Ψυχολόγος από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έγινε κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος και εκπαιδεύτηκε ως Γνωστικός Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής στο 3ετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια του προγράμματος διατήρησε 2ετή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και συγκεκριμένα με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Στήριξης Φοιτητών του πανεπιστημίου σχετικά με την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής στους φοιτητές του ιδρύματος.  Από τον Ιούνιο του 2021 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 16, Στοά Χρυσικοπούλου.