Σχετικά με εμάς

Ποιες είμαστε

Είμαστε μια ομάδα τριών καθηγητριών και δραστηριοποιούμαστε στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, με έμπνευση, δημιουργική διάθεση και φρέσκες ιδέες. Είμαστε η Yarn.

Ασπασία Ιορδανίδου

CEO - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Φραντζέσκα Βέτσλερ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Μαρία Μπακαλούδη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ & ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυναμική κοινότητα με αξιόπιστους καθηγητές, κέντρα ξένων γλωσσών, μεταφραστές & μεταφραστικά γραφεία.

Μέσα από αυτήν την κοινότητα, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να βρίσκουν αξιόλογους καθηγητές ή κέντρα ξένων γλωσσών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Αντίστοιχα, κάποιος μπορεί να βρει έμπιστους μεταφραστές και μεταφραστικά γραφεία. Από την άλλη, οι διδάσκοντες προωθούν τη δουλειά τους, έρχονται σε επαφή με μαθητές και διευρύνουν τον επαγγελματικό τους κύκλο. Τέλος, οι μεταφραστές και τα μεταφραστικά γραφεία έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Τι προσφέρουμε;

Με την εγγραφή σου στη Yarn μπορείς να δημιουργήσεις και να προωθήσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, προσθέτοντας όλες τις σημαντικές πληροφορίες. Έτσι, οι νέοι μαθητές ή πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου με εύκολο τρόπο.

Την εγγύηση ότι όλοι οι καθηγητές είναι επαρκώς καταρτισμένοι για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα, καθώς για την εγγραφή τους απαιτούνται τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Την άμεση δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας.

Ασφάλεια στην επικοινωνία καθηγητή και μαθητή, καθώς ελέγχουμε όλα τα μηνύματα πριν προωθηθούν. Δεν θα εκτίθενται δημοσίως τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email) του καθηγητή. Ωστόσο, μετά την αρχική προώθηση του αιτήματος η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά μεταξύ καθηγητή – μαθητή.

Online ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα webinars και δια ζώσης σεμινάρια τόσο για καθηγητές, όσο και για μαθητές.

Ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο των ξένων γλωσσών.