Τρόποι Πληρωμής & Πολιτική Ακύρωσης

Τρόποι Πληρωμής

Ανεξάρτητα με την πληρωμή της συνδρομής, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται κατά την διάρκεια των παραγγελιών σας κρυπτογραφούνται πριν την αποστολή τους και αποκρυπτογραφούνται κατά την παραλαβή τους από εμάς. Η κρυπτογράφηση γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου SSL που είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως σε θέματα ασφάλειας μεταφοράς δεδομένων στο Internet.

Ασφάλεια Server

Η Yarn παρέχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας. Οι συναλλαγές σας υποβάλλονται σε διαδικασία κρυπτογράφησης. Στις συναλλαγές που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, το σύστημα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του Paypal, τον πιο διαδεδομένο και ασφαλή τρόπο πληρωμής σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Μετά το πέρας της συναλλαγής και την έγκριση της χρέωσης της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας διαγράφονται από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται τα εξής στοιχεία:

 • Τύπος της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
 • Αριθμός της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
 • Ημερομηνία λήξης
 • Ονοματεπώνυμο του κατόχου
 • Το CVV2 το οποίο είναι ο τριψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και αποδεικνύει ότι έχετε την κάρτα στα χέρια σας. Στην American Express είναι ο τετραψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της κάρτας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

 1. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Paypal ή Τράπεζα Πειραιώς. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό PayPal για να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αν έχετε λογαριασμό Paypal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσα από τον λογαριασμό σας.
  Πληρωμή PayPal
  Τράπεζα ΠειραιώςVisa Secure MasterCard Identity CheckMastercardMaestro  Visa
 2. Τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας. Οι παραγγελίες θα ολοκληρωθούν μόλις γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
IBAN: GR30 0260 1220 0004 8020 0939 193

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
IBAN: GR81 0171 8640 0068 6414 8577 931

Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται πάντα το ονοματεπώνυμό σας και ο αριθμός παραγγελίας, τιμολογίου ή προσφοράς για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε την απόδειξη της τράπεζας με email στο info@yarn.edu.gr. Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί μετά την πληρωμή στην τραπεζα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500 € και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά προς επαγγελματίες (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500 € θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Πολιτική Ακύρωσης

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής δεν μπορεί να γίνει ακύρωση της συνδρομής πριν λήξει η χρονική διάρκεια που αγοράστηκε.