Δωρεάν Webinar “The F.A.S.T. method”.

Δωρεάν Webinar “The F.A.S.T. method”.

Η Yarn σε συνεργασία με την Σοφία Καρφή έχει την χαρά να σας παρουσιάσει το ΔΩΡΕΑΝ για όλους webinar “The F.A.S.T. method”.
Γιατί μας αφορά η μέθοδος διδασκαλίας ξένων γλωσσών F.A.S.T;
Οι Έλληνες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό συχνά χρειάζεται να μάθουν μια γλώσσα άμεσα!
Οι μαθητές μας μπορούν να μάθουν γρήγορα αν αξιοποιήσουν τα Αγγλικά τους.
Η ομάδα του Language and Motivation θέλει να βοηθήσει στο μέγιστο!
Στο webinar θα μάθεις:
1. Τις αρχές της μεθόδου F.A.S.T, όπως το να είναι σχετικό με τη ζωή του μαθητή, και άρα χρήσιμο, το καθετί που μαθαίνει.
2. Τι εκπαιδευτικό υλικό μελετάει ένας αρχάριος μαθητής για το πρώτο του μάθημα.
3. Πως να δημιουργείς εκπαιδευτικό υλικό 100% προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή.
4. Πως να κρατάς ζωηρό το ενδιαφέρον του ενήλικα μαθητή σε διαδικτυακά μαθήματα: Πως κάθε λέξη που χρησιμοποιείς είναι σημαντική.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό για να διδάξουν το επίπεδο Α1 με τη μέθοδο F.A.S.T. (γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά)
Σε ποιους απευθύνεται το webinar;
Το webinar απευθύνεται σε καθηγητές όλων των ξένων γλωσσών αλλά και σε φοιτητές ξενόγλωσσων τμημάτων.
Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:
Η Σοφία Καρφή είναι ιδρύτρια του διαδικτυακού φροντιστηρίου ξένων γλωσσών Language and Motivation και ειδικεύεται στη γρήγορη εκπαίδευση ενηλίκων σε ξένες γλώσσες. Εκπαιδευμένη από από τον καθηγητή του ΑΠΘ Olivier Delhaye, δημιούργησε τη μέθοδο ταχείας εκμάθησης ξένων γλωσσών F.A.S.T. και όραμά της είναι ν ’αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μαθαίνουν.
Το webinar θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους 100 πρώτους. H είσοδος στο waiting room αρχίζει στις 18:45. Tα στοιχεία σύνδεσης είναι τα παρακάτω:
Topic: The F.A.S.T. Method
Time: Jun 9, 2022 19:00 PM Athens
Meeting ID: 842 8274 4448
Passcode: yarn
Στο webinar θα δοθούν πληροφορίες για την online εκπαίδευση καθηγητών στη μέθοδο διδασκαλίας ξένων γλωσσών F.A.S.T. , η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16.06-16.07.2022!
Η εκπαίδευση χωρίζεται σε τρία μέρη:
A. Την πρώτη εβδομάδα οι συμμετέχοντες καθηγητές λαμβάνουν θεωρητική εκπαίδευση και αλληλεπιδρούν μέσω της πλατφόρμας Moodle.
B. Για 2-3 εβδομάδες οι καθηγητές ανταλλάσουν μαθήματα μεταξύ τους εφαρμόζοντας τη μέθοδο F.A.S.T. Ως καθηγητές, στη γλώσσα που διδάσκουν και ως μαθητές σε μια γλώσσα που θέλουν να μάθουν.
Γ. Γίνονται 2-3 Zoom calls όπου μοιραζόμαστε εμπειρίες, απόψεις, προβληματισμούς και όπου οι εκπαιδεύτριες απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις μέσα από την εμπειρία με δεκάδες μαθητές τα τελευταία 5 χρόνια!
Πληροφορίες και βίντεο στα Ελληνικά στο παρακάτω λινκ:
https://languageandmotivation.com/teacher-training-greek/