Συνεργασία της Yarn με τα Dyslexia Centers – Pavlidis Method

Συνεργασία της Yarn με τα Dyslexia Centers – Pavlidis Method

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία τη Yarn με τα «Dyslexia Centers- Pavlidis Method» (www.dyslexiacenters.gr).

Τα 37 κέντρα «DyslexiaCenters – Pavlidis Method» πρωτοξεκίνησαν το 1995, λειτουργούν σε 3 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία), είναι ταχέως αλλά υπεύθυνα αναπτυσσόμενα και προσφέρουν την Διεθνώς μοναδική βιολογική πρόγνωση, ακριβή-έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική εξατομικευμένη αντιμετώπιση ατόμων όλων των ηλικιών με Δυσλεξία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ), Bullying, Προβλημάτων Λόγου-Ομιλίας, καθώς και υπηρεσίες Αυτισμού, Asperger, Gifted, Bullying, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, με μοναδικό σκοπό την ψυχο – κοινωνικο – εκπαιδευτική τους ανάταση. 

Χρησιμοποιούν κατά διεθνή αποκλειστικότητα την διεθνώς καταξιωμένη μεθοδολογία, την υψηλή και διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία & τεχνογνωσία του ΤΕΣΤ & ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΥΛΙΔΗ, με τα οποία μετατρέπουν τις εγγενείς Δυνατότητες των παιδιών σε Ικανότητες.  

Το ΤΕΣΤ & ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ, αποτελούν τα αποστάγματα 44 ετών ερευνών και κλινικής εμπειρίας του Εφευρέτη-Καθηγητή Γεωργίου Θ. Παυλίδη στην Αγγλία, ΗΠΑ & Ελλάδα, όπου δίδασκε, ίδρυσε και διηύθυνε αντίστοιχα Ερευνητικά Εργαστήρια-Κλινικές.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας τα «Dyslexia Centers – Pavlidis Method» (www.dyslexiacenters.gr) προσφέρουν στα μέλη του Yarn και στους μαθητές τους:

  • Δωρεάν αξιολόγηση προβλημάτων λόγου-ομιλίας (λογοθεραπεία) και αδεξιότητας-κοινωνικοποίησης (εργοθεραπεία).
  • Έκπτωση 30% στη Διάγνωση Δυσλεξίας και Διάσπασης Προσοχής-Μαθησιακών Δυσκολιών
  • Ειδικές προνομιακές τιμές σε όλες τις υπόλοιπες παρεχόμενες υπηρεσίες μας.
  • Προτεραιότητα στα ραντεβού.
  • Διάγνωση των μαθητών για μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠΥ (Pavlidis Test) με γραπτή λεπτομερή αξιολόγηση και στα Αγγλικά. 

Οι διαγνώσεις των ‘DyslexiaCenters – Pavlidis Method’ αναγνωρίζονται για τις εξετάσεις ξένων γλωσσών καθώς και από κολλέγια – πανεπιστήμια του εξωτερικού, παρέχοντας όλες τις νόμιμες διευκολύνσεις στους μαθητές – φοιτητές όπως προβλέπονται από το εκάστοτε ίδρυμα/φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.dyslexiacenters.gr και στο τηλέφωνο 2310650800