3 απλά βήματα για εγγραφή στη Yarn

Βήμα 1ο: Αγοράστε μια συνδρομή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal.

Βήμα 2ο: Συνδεθείτε στο προφίλ σας και ενημερώστε όλα τα πεδία.

Βήμα 3ο: Ένας διαχειριστής θα ελέγξει τα στοιχεία σας και θα εγκρίνει την εγγραφή σας.

Για την ανανέωση της συνδρομής σας πηγαίνετε στην καρτέλα παραγγελία του λογαριασμού σας και πατήστε επανάληψη παραγγελίας ή επιλέξτε μια συνδρομή από τις παρακάτω.

Για να εγγραφείτε στη Yarn, επιλέγετε ανάμεσα σε τρία πακέτα συνδρομών:

Silver
Gold
Platinum
Καλωσήρθατε στην 1η ονλαιν ξενόγλωσση κοινότητα καθηγητών. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο των καθηγητών και καθηγητριών της πλατφόρμας μας, ώστε οι μαθητές να βρίσκουν τον ιδανικό/ή για αυτούς.

Η εκάστοτε συνδρομή περιλαμβάνει την προβολή του προφίλ σας με σκοπό την εύρεση ενδιαφερόμενου μαθητή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο site είναι το πτυχίο του αντικειμένου σας, η άδεια διδασκαλίας, η επάρκεια ή άλλο πιστοποιητικό έγγραφο για την σχέση σας με το αντικείμενο διδασκαλίας.

Μπορείτε να ενημερώνετε το προφίλ σας, όποτε θέλετε, με το βιογραφικό, τις τιμές , την φωτογραφία σας και να επιλέγεται τρόπο παράδοσης μαθημάτων online ή δια ζώσης. Τα επίσημα έγγραφα σας θα είναι ορατά μόνο στους διαχειριστές. Το πεδίο «πληροφορίες» το συμπληρώνετε εσείς και είναι ορατό σε όλους. Στα προφίλ των καθηγητών και των μεταφραστών τα προσωπικά στοιχεία (τηλέφωνο, email) δεν θα εμφανίζονται στους χρήστες και η επικοινωνία σας με τους ενδιαφερόμενους μαθητές θα γίνεται μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site. Στα προφίλ των κέντρων ξένων γλωσσών και των μεταφραστικών γραφείων αναγράφονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να έρθει ο μαθητής αμέσως σε επαφή μαζί τους.

Τέλος, μέσω των συνδρομών, εκτός από την εύρεση μαθητών σας προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε workshops αυτοβελτίωσης και ευεξίαςη παρακολούθηση webinars και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον χώρο των ξένων γλωσσών.

Ελάτε και εσείς στην πρώτη διαδικτυακή κοινότητα ξένων γλωσσών!

Y. Γ: Η αισθητική των προφίλ σας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι μέλημά μας. Ψεύτικες ή θολές φωτογραφίες δεν θα γίνονται δέκτες.